Skip to content

Camera Notarilor Publici Bucuresti

          HartaSite
Traseu: Start arrow Evenimente arrow Concursuri arrow Concurs schimbare sedii pentru anul 2015 organizat in 2016
Concurs schimbare sedii pentru anul 2015 organizat in 2016 Imprimare


           Pentru schimbarea sediului biroului notarului public din localitatea în care este numit într-o localitate din circumscripția aceleiași judecătorii sau din circumscripția altei judecătorii prin concurs trebuie îndeplinite condițiile prevăzute de Legea notarilor publici și a activității notariale nr.36/1995, republicată, a Regulamentului de punere în aplicare a acestei legi și a Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale.

           Posturile vacante destinate schimbărilor de sedii sunt prevăzute în ordinul de actualizare. Dacă pentru postul vacant cu acestă destinație există un singur candidat, schimbarea sediului biroului notarial se va face la cererea notarului public, fără a suține concursul.

           Data concursului se stabilește de către Biroul executiv al Consiliului Uniunii, cu cel puțin 30 de zile înainte de data susținerii. Pentru anul 2015, concursul va avea loc la data de 22 februarie 2016.

          Concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale constă într-o probă scrisă de practică notarială, cu durata de 3 ore. Media minimă de promovare este 8,00. Ocuparea posturilor de către candidații admiși se va face potrivit opțiunii exprimate în cererea de înscriere la concurs, în ordinea mediilor obținute, a ordinii de prioritate, și în limita posturilor prevăzute în ordinul de actualizare.

          Cu cel puțin 15 zile calendaristice înainte de data concursului, notarul public va depune la Camera în circumscripția căreia se află postul pentru care candidează cererea de înscriere la concurs(anexa nr.1) menționându-se, obligatoriu, sub sancțiunea respingerii, localitatea în care se află postul vacant, însoțită de copia ordinului de numire în funcția de notar public și dovada achitării taxei de înscriere. TAXA DE INSCRIERE LA CONCURS este 4.000 lei/candidat si se achita in contul nr. RO75RNCB0071115799310031 deschis la BCR Sucursala Plevnei - Bucuresti pentru Institutul Notarial Roman ( CUI: 26781193). Copia foii de varsamant se va anexa la dosarul intocmit in vederea inscrierii la concurs.

          După validarea rezultatelor, notarilor publici admiși la concurs, li se va emite ordine de schimbare a sediului biroului notarial.

 

Vă urăm succes!

 

Informații suplimentare se pot obține la adresa de e-mail : Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. sau tel. 021 311 72 90 , sediul din Str. H.M. Berthelot nr. 42A, Sector 1, București, luni și joi între orele 08.30 - 17.30, marți și miercuri între orele 08.30 - 16.30 și vineri între orele 08.30 - 14.30.

 
 
[+]
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • hot color
  • natural color