CURSURI DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ PENTRU PERSOANELE CARE INTENȚIONEAZĂ SĂ PARTICIPE LA EXAMENUL SAU CONCURSUL PENTRU DOBÂNDIREA CALITĂȚII DE NOTAR STAGIAR

INSTITUTUL NOTARIAL ROMÂN organizează în perioada 14 iunie – 7 iulie 2019 cursuri de pregătire profesională pentru persoanele care intenționează să participe la examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar. Cursurile se vor desfășura în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, din perioada 14 iunie – 7 iulie 2019, conform orarului anexat.

Cerere de înscriere la cursul de pregătire pentru persoanele care intenționează să participe la examenul/concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar (14.06.-07.07.2019)
Cursurile de pregătire se vor desfășura la Centrul de conferințe ”Auditorium Pallady”, Bld. Theodor Pallady, nr. 40G, etaj 4, Sala Roma, sector 3, București

PROGRAMUL cursurilor de pregătire pentru persoanele care intenționează să participe la examenul/concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar. Cursurile vor avea în vedere tematica și bibliografia pentru examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, aprobată prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 81 din 13.10.2017, publicată pe pagina de internet: www.uniuneanotarilor.ro la secțiunea „Cum devin notar”.